Nieuws

Een complete digitale werkplek voor het MKB

Geplaatst op 30 december 2009

Efficiënt. Zo mogen de diensten van IQ Internet worden genoemd. IQ Internet heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van een complete digitale werkplek voor het MKB en biedt deze omgeving online in verschillende pakketten aan.

Efficiƫnt. Zo mogen de diensten van IQ Internet worden genoemd. IQ Internet heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van een complete digitale werkplek voor het MKB en biedt deze omgeving online in verschillende pakketten aan.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een automatische back-up service, een zakelijk mailaccount of het complete Officepakket tot uw beschikking hebben. Veilig, betrouwbaar en overal beschikbaar.

Wat deze diensten over het algemeen zo efficiƫnt maakt is niet alleen dat bedrijven geen externe opslagmiddelen meer hoeven te gebruiken voor zakelijke informatie maar ook omdat men geen omkijken meer heeft naar IT beheer. Alle data is via een willekeurige internetverbinding toegankelijk: in deze moderne tijd dus bijna overal.

Een pakket inkrimpen of uitbreiden: geen probleem. Bij IQ Internet wordt meegedacht en worden onnodige kosten voorkomen. Zo wordt in veel gevallen per gebruiker betaald en kunnen deze zelf worden toegevoegd of verwijderd. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt en altijd profiteert van de voordelen.

IQ Internet kenmerkt zich door het inzetten van praktische en flexibele oplossingen die eenvoudig met uw bedrijf meegroeien. On-line oplossingen die werken!

www.iq-internet.nl

Terug naar de vorige pagina

Het laatste nieuws uit de webdesign branche

Geen paniek, ga mobiel!

Geen paniek, ga mobiel!

Geplaatst op 30 maart 2015

Volgens Google is een mobiele website 'een must'. Steeds meer mensen gebruiken een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet om het internet te benaderen. De zoekresultaatalgoritmes worden op dit gedrag aangepast. Lees meer

'Weg naar de Bevrijding' maakt 2x kans op de Geschiedenis Online Prijs!

Gepubliceerd op: 16 maart 2015 door Internetbureau flink Lees meer

26 punten voor webdesign

26 punten voor webdesign

Geplaatst op 16 februari 2015

Websites zijn niet meer weg te denken in communicatieland. En omdat steeds meer mensen gebruikmaken van het internet (vooral per mobiel), willen steeds meer mensen ook een eigen website. En daarom moet je goed nadenken over welke stappen je doorloopt als je zelf een website wilt opzetten. Webdesigners op deze website kunnen met je meedenken. Een samenvatting van elementen waar een webdesigner aan denkt staat in de volgende checklist. Lees meer

Stuur deze pagina door