Nieuws

'Weg naar de Bevrijding' maakt 2x kans op de Geschiedenis Online Prijs!

Geplaatst op 16 maart 2015

'Weg naar de Bevrijding' maakt 2x kans op de Geschiedenis Online Prijs!

Gepubliceerd op: 16 maart 2015 door Internetbureau flink

De jury van de Geschiedenis Online Prijs heeft wegnaardebevrijding.nl opgenomen op de shortlist voor de juryprijs. Ook staat wegnaardebevrijding.nl tussen de 15 websites met de meeste stemmen van het publiek. Donderdag 12 februari worden in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag de winnaars bekend gemaakt.

Juryprijs

 Van de 275 inzendingen voor de Geschiedenis Online Prijs staan 15 websites op de shortlist van de jury. Wie uiteindelijk de prijs in ontvangst mag nemen, wordt bepaald door een jury bestaande uit o.a. Maarten van Rossem en Hay Kranen. Zij beoordelen de genomineerde websites en apps op een achttal punten en kijken onder andere naar de kwaliteit van de content en of die op een innovatieve manier wordt toegepast. Ook wordt gekeken naar vormgeving van de website, toegankelijkheid (in verschillende browsers en op verschillende devices), doel en nut van de site en in hoeverre er slim gebruik gemaakt wordt van social media ter promotie van de site.

Publieksprijs

 Naast de juryprijs looft de organisatie ook een prijs uit aan de website of app met de meeste stemmen van het publiek. Tot nu toe zijn ruim 13.000 stemmen uitgebracht en staat Weg naar de Bevrijding in het rijtje van 15 websites met de meeste stemmen. Een mooie eerste stap!

 

Terug naar de vorige pagina

Het laatste nieuws uit de webdesign branche

Geen paniek, ga mobiel!

Geen paniek, ga mobiel!

Geplaatst op 30 maart 2015

Volgens Google is een mobiele website 'een must'. Steeds meer mensen gebruiken een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet om het internet te benaderen. De zoekresultaatalgoritmes worden op dit gedrag aangepast. Lees meer

'Weg naar de Bevrijding' maakt 2x kans op de Geschiedenis Online Prijs!

Gepubliceerd op: 16 maart 2015 door Internetbureau flink Lees meer

26 punten voor webdesign

26 punten voor webdesign

Geplaatst op 16 februari 2015

Websites zijn niet meer weg te denken in communicatieland. En omdat steeds meer mensen gebruikmaken van het internet (vooral per mobiel), willen steeds meer mensen ook een eigen website. En daarom moet je goed nadenken over welke stappen je doorloopt als je zelf een website wilt opzetten. Webdesigners op deze website kunnen met je meedenken. Een samenvatting van elementen waar een webdesigner aan denkt staat in de volgende checklist. Lees meer