Nieuws

Update nu Internet Explorer!

Geplaatst op 02 mei 2014

Update nu Internet Explorer!

Eerder deze week was er veel paniek onder de Internet Explorer gebruikers. Deze browser zou namelijk door een lek erg virus- en hackgevoelig zijn geworden. Maar niet getreurd, voor zelfs de XP-gebruikers is nu een update ontwikkeld!

''De veiligheid van onze producten is iets wat we ontzettend serieus nemen. Het nieuws van de afgelopen dagen dat Internet Explorer (IE) kwetsbaar was was een schok voor zowel onze klanten als voor ons', aldus Adrienne Hall (General Managerbij Microsoft). Zij geloven dat IE nog steeds de veiligste browser op de wereld is en juist vanwege de ontwikkelingen het vermogen heeft om de klanten te beschermen. 

Zelfs voor XP een update

Ondanks dat Windows XP niet meer gesupport werd door Microsoft en de tijd dat zij standaard updates verzorgde inmiddels is verstreken, heeft Microsoft besloten om voor alle windowsversies - en dus ook voor XP - een update te verzorgen. 

Update de versie die jij nodig hebt

De meeste meeste gebruikers hebben IE zo ingesteld dat automatisch de laatste updates worden gedaan. Heb je dit niet, kun je ervoor kiezen om dit of aan te vinken, of via het Security TechCenter de juiste versie te downloaden. 

Bron: The Official Microsoft Blog

Terug naar de vorige pagina

Het laatste nieuws uit de webdesign branche

Geen paniek, ga mobiel!

Geen paniek, ga mobiel!

Geplaatst op 30 maart 2015

Volgens Google is een mobiele website 'een must'. Steeds meer mensen gebruiken een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet om het internet te benaderen. De zoekresultaatalgoritmes worden op dit gedrag aangepast. Lees meer

'Weg naar de Bevrijding' maakt 2x kans op de Geschiedenis Online Prijs!

Gepubliceerd op: 16 maart 2015 door Internetbureau flink Lees meer

26 punten voor webdesign

26 punten voor webdesign

Geplaatst op 16 februari 2015

Websites zijn niet meer weg te denken in communicatieland. En omdat steeds meer mensen gebruikmaken van het internet (vooral per mobiel), willen steeds meer mensen ook een eigen website. En daarom moet je goed nadenken over welke stappen je doorloopt als je zelf een website wilt opzetten. Webdesigners op deze website kunnen met je meedenken. Een samenvatting van elementen waar een webdesigner aan denkt staat in de volgende checklist. Lees meer