Bureau aanmelden

Bureau aanmelden bij Webdesign-gids

*

De volgende velden zijn onjuist:

Voorwaarden

Een profiel op Webdesign-gids.nl kan al voor €250,- (bekijk de tarievenpagina voor alle mogelijkheden). Staat je bedrijf al vermeld op de website dan is het claimen van je profiel gratis. Je bedrijf en website dienen wel aan de volgende kwaliteitseisen te voldoen:

 • Je bent een professional
  Websites maken is je vak en je staat ingeschreven bij de KVK. Je bent vindbaar en bereikbaar zoals elk normaal bedrijf (dus niet alleen via een webformulier, postbus of een mobiel nummer). Je adresgegevens staan vermeld op je website, óók als je vanuit huis werkt.
 • Je hebt een professionele website
  Op je website laat je op een verzorgde wijze zien wat je diensten zijn. Natuurlijk heb je een eigen domein en plaats je geen banners, pop ups of AdWords op je site.
 • Gericht op het aanbieden van webdesigndiensten
  Bij de diensten die je aanbiedt ligt de nadruk op het vormgeven en/of bouwen van websites. Dus niet op het aanbieden van bijvoorbeeld domeinen of hosting. Dit staat ook duidelijk op je website.
 • Creatief in vormgeving
  De websites die je ontwerpt dragen jouw stempel. Je bent dus geen templateverkoper maar een echte webdesigner.
 • Geen foutieve code
  Net zoals de meeste webdesigners houdt je jezelf aan de gebruikelijke richtlijnen. 

Als je bedrijf en site aan deze voorwaarden voldoen: meld je website dan aan door het onderstaande formulier in te vullen.

Om de vindbaarheid en linkwaarde van je eigen website nog meer te verbeteren is een teruglink naar Webdesign-gids.nl aan te raden. Wij waarderen dat uiteraard ook zeer.

Stuur deze pagina door